REGULAMENT

Reguli de participare si acces la City Wave Bucuresti (27-28 august 2016)


Accesul la eveniment se va face in ambele zile, de la ora 9.00.

Nu este permis accesul in spatiul rezervat evenimentului cu:

 • Artificii
 • Umbrele
 • Arme, cutite, lanturi, sticle, obiecte periculoase
 • Droguri, bauturi alcoolice
 • Animale fara botnita

Nu este permis accesul pe Slide cu:

 • Tinute vestimentare ce includ aplicatii de tipul paietelor, pietrelor, elementelor metalice
 • Accesorii metalice: bratari cu tinte metalice, inele de dimensiuni mari, ceasuri metalice oversize, curele cu tinte metalice / aplicatii de pietre
 • Incaltaminte cu toc si aplicatii de pietre sau elemente metalice
 • Rucsacuri voluminoase

Prezentul regulament se aplica pentru evenimentul City Wave Bucuresti organizat de Media Concept Store SRL denumita in continuare Organizator si defineste regulile pe care fiecare participant la eveniment trebuie sa le respecte, precum si drepturile si obligatiile Organizatorului si Participantului.

I. Regulamentul

1. Prezentul Regulament este o intelegere intre organizator si participant.

2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest Regulament, fara o instiintare in prealabil a Participantului, iar orice modificare va fi afisata pe site-ul www.citywave.ro.

3. Prin cumpararea unui bilet Participantul se obliga sa respecte acest Regulament.

II. Bilete, tipuri de bilete si cumpararea biletelor

1. Bilete

1.1. Biletele au valabilitate timp de o zi, pe intervale orare: 09:30 - 12:30, 13:00 - 16:00, 16:30 - 20:30.

Biletele pot fi cumparate online de pe site-ul iabilet.ro

1.2. Garantam doar valabilitatea biletelor cumparate de pe site-ul www.iabilet.ro

1.3. Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea biletelor sau a invitatiilor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul in zona evenimentului a persoanelor care desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile sau biletele aflate in posesia acestora.

1.4. Este strict interzisa publicarea pe retele sociale sau pe site-uri a seriei unice a biletului, precum si vanzarea biletelor.

1.5 In momentul validarii biletului (indiferent de tipul acestuia) Participantul primeste o bratara intacta care ii asigura intrarea in spatiul evenimentului, in intervalul orar specificat pe bilet. Dupa scanarea biletului, Participantul trebuie sa pastreze bratara la mana pe toata durata participarii la eveniment. Pierderea, avarierea sau distrugerea bratarii este responsabilitatea exclusiva a participantului. In cazul avarierii sau pierderii, bratara nu mai ofera Participantului niciun drept nou, acesta fiind obligat sa paraseasca spatiul destinat evenimentului.

 1. Cumpararea biletelor

2.1. Cumpararea online a biletelor se poate face pe site-ul www.iabilet.ro. Dupa cumparare, biletul va fi transmit cumparatorului electronic, pe adresa de email furnizata. Biletele nu sunt nominale si un cumparator poate achizitiona maximum 5 bilete intr-o sesiune.

 1. Returnarea biletelor

3.1. Biletele cumparate nu pot fi inlocuite, iar contravaloarea lor nu poate fi restituita.

4. Schimbarea preturilor

4.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul biletelor fara o instiintare in prealabil.

III. Participarea la eveniment

1. Intrarea

1.1. Intrarea se va face doar prin zona special amenajata pe baza biletului ce trebuie schimbat in bratara de acces. Toti participantii la eveniment vor avea asupra lor un act de identitate.

1.2. Accesul copiilor sub 6 ani este interzis. Accesul copiilor intre 6 - 14 ani este permis doar daca acestia sunt insotiti de un adult. Adultul insotitor trebuie sa prezinte un bilet valabil pentrul el si un bilet valabil pentru copilul pe care il insoteste.

1.3. Este interzis accesul in perimetrul evenimentului cu urmatoarele lucruri: bauturi alcoolice, droguri, aparate pirotehnice, sticla, obiecte contondente, cutite, umbrele, material explozibil, toxic sau inflamabil, obiecte care ii pot rani pe ceilalti. In concordonata cu legile in vigoare participantii nu pot introduce in perimetrul evenimentului urmatoarele obiecte: cutite, spray paralizant, lanturi sau alte obiecte care reprezinta pericol public.

1.4 Participantii nu pot intra pe Slide cu: tinute vestimentare ce includ aplicatii de tipul paietelor, pietrelor, elementelor metalice; accesorii metalice: bratari cu tinte metalice, inele de dimensiuni mari, ceasuri metalice oversize, curele cu tinte metalice/ aplicatii de pietre, incaltaminte cu toc si aplicatii de pietre sau elemente metalice; rucsacuri voluminoase.

1.5 Participarea in perimetrul evenimentului se face pe proprie raspundere, inclusiv cu privire la urmatoarele:

a) persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale si audio, reprezinta risc, isi asuma intreaga raspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment. Spectacolul poate include si puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiiilor sau persoanelor epileptice.

b) pentru acccesul pe Slide si alte zone cu risc de accidentare de pe teritoriul evenimentului, participantii se vor asigura ca detin conditia fizica si psihica pentru participare; astfel, persoanele cu boli contagioase, care prezinta rani deschise/bandajate sau eruptii cutanate nu vor avea drept de intrare pe Slide. ?Pentru a avea acces pe Slide, participantii sunt obligati sa detina colac si sa semneze o declaratie, privind responsabilitatile ce revin din utilizarea Slide-ului, ambele fiind puse la dispozitie de Organizator, la locul de desfasurare al evenimentului.

1.6. Este interzisa intrarea cu masina in zona evenimentului fara un Car Pass eliberat de Organizator.

1.7. Accesul pe Slide este interzis persoanelor in stare de ebrietate.

1.8. Accesul cu animale este interzis in perimetrul evenimentului.

 1. Reguli de conduita in perimetrul evenimentului

2.1. Toti participantii trebuie sa respecte regulile sociale, legile si cele enumerate in acest Regulament. Participantilor nu le este permis sa desfasoare orice fel de activitati care ar putea sa puna in pericol sau sa afecteze in orice mod siguranta sau drepturile celorlalti participanti.

2.2. Oranizatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele prejudicii (material sau fizice) cauzate prin nerespectarea Regulamentului si va putea solicita despagubiri persoanelor vinovate de incalcarea acestuia.

2.3. Participantii sunt obligati, ca in incinta evenimentului, sa respecte si sa nu distruga mediul inconjurator inclunzand constructiile si spatiile verzi aferente.

2.4. Pe perioada evenimentului, Organizatorul, partenerii Organizatorului sau presa acreditata au dreptul de a inregistra si fotografia evenimentul. Participantii iau la cunostinta ca exista posibilitatea de a aparea in astfel de materiale, fara a putea emite pretentii asupra drepturilor cu privire la respectivele materiale. Organizatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale (ex Youtube) si de a le utiliza in campanii publicitare fara a compensa in vreun fel participantul.

2.5. Participantii iau la cunostinta ca in perimetrul evenimentului este interzisa orice activitate comerciala sau de publicitate fara acordul scris al Organizatorului.

2.6 Organizatorul avertizeaza cu privire la faptul ca in perimetrul Slide-ului exista risc crescut de alunecare. Fiecare participant trebuie sa aiba in vedere riscul crescut de accidente din perimetrul Slide-ului, datorita suprafetelor umede. De aceea Participantii vor avea o atentie marita in perimetrul Slide-ului si de regula trebuie purtata incaltaminte fara risc de alunecare.

2.7. Participantii ?majori care insotesc minori pana in 14 ani trebuie sa ii supravegheze permanent pe toata durata evenimentului. In cazul tuturor minorilor (sub si peste 14), raspunderea pentru daunele sau accidentele cauzate de acestia este purtata de parinți, respectiv, in lipsa acestora, de tutore, chiar daca parintii sau tuturele nu insotesc copilul.

2.8. Organizatorul isi rezerva dreptul de suspendare a dreptului de acces pe Slide, in urmatoarele situatii:

-Participantul prezinta semnalmente legate de consumul excesiv de bauturi alcoolice

-Participantul nu respecta ordinea la cozile pre-definite pentru accesul pe Slide

-Participantul nu respecta intrarea pe Slide exclusiv la semnalul Supraveghetorului

-Participantul incearca sa intre pe Slide prin orice alta zona decat zona de Start

-Participantul se deplaseaza pe Slide pe sensul de urcare.

-Participantul se ridica in picioare pe Slide (in afara situatiei in care isi ia avant si continua alunecarea pe Slide) sau stationeaza pe Slide (de exemplu, este interzisa stationarea pe Slide pentru poze etc)

2.9. Organizatorul este exonerat de responsabilitatea pentru eventualele incidente ce pot conduce la vatamarea corporala a participantilor, produse din cauzele enumerate la punctul 2.8.

 1. Securitatea

3.1. Pe suprafata rezervata evenimentului, Organizatorul asigura securitatea printr-un partener calificat si acreditat sa faca acest lucru. In timpul evenimentului, participantii sunt obligati sa respecte agentii de securitate, sa colaboreze cu acestia si sa le respecte instructiunile in caz de urgenta.

3.2. In caz de incidente de violenta sau de punere in pericol a integritatii corporale a altor persoane, personalul care asigura securitatea va putea decide evacuarea persoanelor implicate din incinta in care se desfasoara evenimentul.

 1. Prim Ajutor

4.1. In perimetrul destinat evenimentului exista o zona de prim ajutor, in cazul in care este necesar; zona respectiva consta in Cort dotat pentru acordarea primului ajutor, cat si ambulanta pentru interventie si acordarea primului ajutor.

 1. Produse si servicii

5.1. In timpul evenimentului, produsele si serviciile sunt disponibile in locuri special amenajate (zona mancare & bauturi). Participantii se angajeaza sa foloseasca ca modalitati de plata pentru achizitionarea acestora doar metodele si instrumentele de plata acceptate de organizatori si partenerii acestora. Ca regula generala, plata serviciilor si produselor in perimetrul evenimentului se va face cu token-uri.

5.2. Contravaloarea token-urilor poate fi recuperata la sfarsitul fiecarei zile, pana la ora 21:00.

IV. Garantii si responsabilitati

 1. Organizatorul garanteaza accesul si utilizarea serviciilor din cadrul evenimentului oricarui participant cu un bilet valid. Datele de desfasurare ale evenimentului pot fi modificate unilateral de Organizator in caz de forta majora sau caz fortuit.
 2. Organizatorul exclude asumarea responsabilitatii pentru stricaciuni petrecute pe teritoriul evenimentului care nu au fost cauza a unei organizari defectuoase sau neglijari.
 3. Organizatorul nu este responsabil pentru actiuni ce se petrec in afara zonei evenimentului.
 4. Organizatorul nu va putea fi facut responsabil pentru daune directe sau indirecte, precum si vatamari de orice natura rezultate din utilizarea Slide-ului.
 5. Participantul nu se va indrepta impotriva Organizatorului pentru orice prejudiciu, de orice natura, pe care l-ar putea suferi/ cauza datorita utilizarii Slide-ului, participantul fiind pe deplin responsabil, asumandu-si pe propria raspundere mentinerea integritatii fizice pe toata durata participarii la eveniment si respectarea regulilor prezentului regulament.

V. Sanctiuni

1. Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui participant in incinta evenimentului total sau partial, sau de a invita participantul sa paraseasca incinta evenimentului, in cazul incalcarii regulamentului prezent sau a unei legi in vigoare din Romania.